Cote Azur villor

 - Rosévin en Cote d'Azur specialitet är så a la mode.
Best Price Guarantee Villas Worldwide
Vi talar engleska
Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999 - www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet
CALL US : 0033 800 800 565 - EMAIL US : info@world-villa.co.uk
Augusti villa tillgängligheten mycket bra
Juli villa tillgänglighet bra
Påsksemester tillgängligheten bra
Luxury fritidshus och hyra
hem med pool
Semester villor och slott
2016 priser och
tillgänglighet Frankrike online nu
2015 stugor & Ski
lägenheter be om mer information
2015 villa helgdagar
be om mer information
Tirsdag, Januari 03, 2012

Rosévin en Cote d'Azur specialitet är så a la modeRosévin en Cote d'Azur specialitet är så a la mode i Storbritannien just nu och jag kan förstå varför.

Under många år har jag haft ett gott glas ros (uttalas "Rosay") med en måltid i Cote d'Azur i Frankrike och har ofta undrat varför dess popularitet inte att överföra från södra Frankrike till någon annanstans.

Jag hade lagt ner det till klimat och trott att eftersom den smakar så bra när du är i ett härligt varmt klimat, satt på en terrass med utsikt över havet eller en vacker Medelhavsträdgård att det kanske bara inte komma över samma sak människor i Storbritannien.

Över jul Jag hade vänner besöka den vackra byn Grassington i Yorkshire där VWW kontoret bygger på och jag nya att de bara gillade att dricka ros, så jag var lite oroliga när de besöker den lokala puben att de skulle bli besvikna. Inte lite av det som serveras alla pubar i byn och de restauranger vi frekventerade alla upp enastående Rose. Förvånande att det smakar lika bra på en våt blåsig dag i en Yorkshire byn pub som det gör på franska Rivieran, ja nästan.

Det verkar som marknadsföring pampar har gett reste en push och med viss framgång. De har vänt synen på steg som en ganska billig plonk som lämnade dig med en huvudvärk. Odlarna har uppenbarligen spelat en roll som rosévin har definitivt förbättrats under senare år, numera kommer du sällan över en dålig flaska i södra Frankrike.

Rosen viner i Cote d'Azur, där tendensen går mot en skarp torrt vin med en lätt fruktig smak, är allmänt tillgänglig, mycket billigt på stormarknader i Riviera och på vinodling domäner och slott. Det finns några utmärkta vingårdar i närheten av Saint Tropez, Bandol och mot Draguignan där du kan smaka innan du köper.

Om du tycker ett glas kylt Rose på en varm sommarkväll är det enda sättet att vara säker på den perfekta klimatet är att boka en Cote d'Azur villa semester. Vi har ett stort utbud av villor i Frankrike bland många av vinet områden.
Cap benat - CAP1
Frankrike - Cote Azur - Cap Benat

5 Sovrum
10 Människor
Privat pool
Visa: Hav
Inhägnade poolområdet
Vattensidan plats

7450€ en vecka
Övergången dag Lørdag