Willkommen bei Villas Worldwide / VillasduMonde. Gegründet im Jahr 1999
Ferienhaus - Ein Schnitt über dem Rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale Villa Urlaub und Ski-Chalet-Spezialisten - der Unterschied ist unsere Erfahrung

Schnellsuche - Überprüfen Sie online die Verfügbarkeit
    [+] Weitere Kriterien

Ferien villa >> Italien villen >> Lazio - Rom und Umgebung villen >> Rom villen

Rom villen

Rom villor med pool, lyx fritidshus, Gites, hyra hem, självhushåll att låta tillgängliga för semester semester från Villas Worldwide. Ta en titt på vårt fantastiska utbud av lyxiga villor i Rom område som ligger alla inom nära tågresa från Roms centrum.

Rom är en fantastisk stad som faktiskt är mycket trevligt att besöka och vistas i. På det stora hela är det ren och människorna är vänliga, speciellt om du gör lite av ett försök att tala italienska, men engelska används allmänt i turistattraktioner och restauranger lika.

Även om du bara besöka centrum av Rom för en dag, medan du kopplar av på din villa semester i Roma området är det en upplevelse du inte kommer att glömma alla de rätta orsakerna. Kom bara ihåg det blir varmt och du kanske vill någon form av solskydd särskilt för ungdomar.

Det finns en lång lista över platser att besöka i Rom och det är nog bättre att inte spendera din tid i köer för att komma in i Vatikanen eller sådan tycker om på din första dag. Ta lite tid istället för att bekanta dig med glans Saint Peters torg, då chef över till den gamla staden via Castel Angela som ska ringa en stor klocka med de som har läst Dan Browns Änglar och demoner.

I området hittar du Pantheon, Piazza Navorna och Fontana di Trevi som alla är värda att spendera tid i och runt. I själva verket finns det många utmärkta restauranger för en lätt lunch på Piazza Navorna där du kan beundra Michelangelo statyer och fontäner.

Om du föredrar att mellanmål på hoven finns det massor av bra affärer och caféer som säljer underbara pizzor och panini och liknande, allt vackert, utsökt och mycket prisvärd.

Chef över till Foro Romana där även om du inte är en buff på arkitektur du sannolikt kommer att blåsas bort som det antika Rom, som sträcker sig till Coloseum, är mycket imponerande faktiskt, samt är anmärkningsvärt omfattande.

Äta och handla i Rom är översta lådan med något för alla budgetar. Från en enkel pizza till en gastronomisk behandla i en vacker och ofta romantisk miljö. Butiker som säljer hög påsar kvalitet handen, skor och lyxvaror är riklig.

Utanför Rom finns det super stränder plus vackra sjöar uppe i bergen nära Castelgandolfo och längs slätten nära Bracchiano. Runt omkring finns många fascinerande platser att besöka när du inte njuter poolen på din Rom villa.


>> Sehen sie sich unsere Rom villen

Informieren sie sich über Rom für einen ferienhausurlaub
Castel Sant Angelo in Rom
>> Rom mehr fotos und bilder


 


Aktuelle seite aktualisieren Sonntag, September 24, 2017.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2017

Top Destinationen auszudrücken Verbindungen :