Välkommen till Villas Worldwide / VillasduMonde. Grundades år 1999
Holiday Villa - Ett snitt över resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationella villa semester och skidstuga specialister - skillnaden är vår erfarenhet

Snabbsökning - Kontrollera tillgänglighet online
    [+] Fler kriterier

Hyra hus >> Frankrike villor >> Korsika villor >> Porto-Vecchio villor

Porto-Vecchio villor

Porto Vecchio villor, villor Worldwide handplockade urval av fantastiska villor med privata pooler, där vi erbjuder utmärkt värde för pengarna i vackra platser i byarna och landsbygden runt Porto Vecchio.


Porto Vecchio är en favorit bland många av de återkommande besökare till Korsika och lätt att förstå varför, har hilltop staden härliga butiker och ett charmigt torg omgivet av utomhus kaféer samt en super småbåtshamn nere vid kusten. Stränderna i området är fantastiska, svagt sluttande, mjuk vit sand och kristallklart varmt vatten är normen, bra exempel på Palombaggia, Pinarello, Santa Gulia och Cala Rossa.


Vattensporter entusiaster har tillgång till segling, windsufing och jet ski hyra och de mindre sportiga finns det härliga båtturer från marinan. Dykning och snorkling är också mycket populär runt Porto Vecchio.


Några av de bästa stränderna på ön ligger runt Porto Vechio och det är lätt upp till bergen, i synnerhet de dramatiska Bavella toppmöten.


Den närmaste flygplatsen ligger på Figari som är en bekväm halv timmes resa från Porto Vecchio. Men Bastia flygplats är också ett bra alternativ eftersom det bara är två timmars bilresa norrut, upp kustvägen som lätt är drivande eftersom det finns få slingrande sektioner.


>> Se våra Porto-Vecchio villor

Fler fotografier och bilder av Porto-Vecchio kommer snart


 


Senaste Uppdatering Mandag, Oktober 23, 2017.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2017

Storstäder uttrycka anslutningar :