Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999
Holiday Villa - Een stuk boven de rest


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring

Snel zoeken - Controleer online beschikbaarheid
    [+] Meer criteria

Vakantiehuis >> Frankrijk villa's >> Franse Alpen chalets & appartementen >> La Rosière 1850 chalets & appartementen

La Rosière 1850 chalets & appartementen La Rosière 1850 chalets, variërend van een 3 slaapkamer chalet voor 8 met toegang tot een gedeeld zwembad op een prachtig luxe chalet slapen tot 16 personen. Onze La Rosiere chalets zijn self catering, maar we kunnen prima chalet catering op aanvraag te organiseren.

La Rosière 1850 is een charmant ski-resort met typische houten bouwstijl en is op een schaal die maakt het bijzonder aantrekkelijk voor gezinnen en inderdaad werd gepresenteerd met een award in die zin in 2006. Het resort heeft alles wat je nodig hebt, zonder te overdrijven. De La Rosiere Resort ligt op de berghelling en commando's een prachtig uitzicht op de vallei. Het zuiden, het resort biedt volop zonneschijn.

Verbonden met de skigebieden van La Thuile en Val d'Aoste, La Rosiere biedt 160 km aan geprepareerde pistes tussen de hoogte van 1200m en 2650m. Er zijn 15 zwarte pistes, 32 rode, 25 blauwe en 8 groen. Voor een optimale ski condities op de pistes zijn er 398 sneeuwkanonnen. In 2011 viert La Rosiere haar 50-jarig bestaan als een volledig werkende skigebied.

La Rosiere ligt op ongeveer twee uur rijden van Grenoble, subsidiair La Rosière 1850 is ongeveer twee uur en dertig vijf minuten rijden van Genève.

Andere dan de reguliere skipistes La Rosiere ook een ski-schans, twee rodelbanen, drie zones sneeuw voor boarders heeft en er is zelfs een Snowkite school. Skilessen zijn beschikbaar met het ESF en er is zelfs een speciale snowboardschool genoemd Ride'n stijl. In aanvulling op de Ecole de Ski Francais is er de Evolution 2 skischool.

Er zijn tal van winkels, bars en restaurants, maar La Rosiere is vooral een familie skigebied dat is zeer goed tot afgestemd op de behoeften van kinderen en ouders.
>> Bekijk onze La Rosière 1850 chalets & appartementen

Meer foto's en afbeeldingen van La Rosière 1850 binnenkort


 


Laatste site up-date Zaterdag, September 23, 2017.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2017

Topbestemmingen uiten verbindingen :