Feriehus i Javea

 - Javea villaer Ferier med bassenger.
Best Price Guarantee Villas Worldwide
Bare engelsk språk
Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999 - www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring
CALL US : 0033 800 800 565 - EMAIL US : info@world-villa.co.uk
August 2016 villa tilgjengelighet veldig bra
Juli 2016 villa tilgjengelighet bra
Luksus hytter og utleieboliger
med basseng
Feriebolig villaer og slott
2016 priser og
tilgjengelighet Frankrike online nå
2016 sen bestilling tilbud - se tilbyr delen på venstre side
2016 skiferie priser og tilgjengelighet online nå
2016 februar chalet tilgjengeligheten god
2016 påske leilighet tilgjengeligheten veldig bra
Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
Referanse
Land
Region
Antall personer
Type
Reisedato
 Javea villaer

Feriehus >> Spania villaer >> Costa Blanca villaer >> Javea villaer


Leie en villa i Javea er mange folkeslag tanken på en ideell måte å bruke sommeren på helligdager. Det er lett å se hvorfor. Som et sted for eneboliger Javea er privilegert, med sin vakre havn, utmerket strand, Gamlebyen, dramatisk natur, mangel på høy stige utvikling og fantastisk klima. Som en konsekvens Javea som destinasjon har dominert villaen rental markedet i Costa Blanca i over 30 år.

Vi er veldig heldig som har en godt etablert søsterselskap i hovedvisningen byen, med sine smarte kontor og gode rykte for Javea villa rental. Dette gir oss en enestående tilgang til de best tilgjengelige Javea hus som vi kan tilby deg til meget rimelige priser. I tillegg vår engelsktalende kontor personalet er der for å hjelpe deg hvis det er nødvendig.

>> Se våre Javea villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I JAVEA


Spania : SUN451 - Nyennya
SUN451 / Nyennya
Costa Blanca - Spania
555€ - 1770€ en uke
Spania : SUN1401 - Princesa
SUN1401 / Princesa
Costa Blanca - Spania
2250€ - 4580€ en uke
Spania : SUN847 - Klembuth
SUN847 / Klembuth
Costa Blanca - Spania
865€ - 2710€ en uke
Javea villaer

Javea villaer


Vi har 83 villaer i Javea.
>> Se våre Javea villaer
Finn ut om Javea for en villa ferie
Dramatisk kystlinje i Javea
Javea flere fotografier og bilder
Javea er plassering på vanlig av Montgo fjell område som strekker seg innover fra kysten. Gamle byen Javea er bygget rundt den forsterkede kirken San Bartolomé som var utformet for å frastøte sjørøvere. I de smale veiene i gamlebyen besøkende trekkes av mange eksempler på gammel, tradisjonell arkitektur, slik som gamle jern Grillene og stein vindu sills.

I sentrum er det museum for Archeology og etnologi som fokuserer på den regionen og langs ved porten er uvanlig modernistic Kirken Nuestra Senora de Loreto utformet i form av en båt.

Det er mange flotte strender, det viktigste er El Arenel, en lang sandstrand støttet av gode kafeer og restauranter. El Portixol II er perfekt for dykking og kajakkpadling rundt nærliggende bergarter. La Grava er en steinhard stranden nær porten som har solsenger til leie, nice klart hav og gode restauranter og kafeer i nærheten. La Granadella er en liten strand ved Cap de la Nao, en herlig innstilling med turkise vannet. The Playa de Las Rocas er favorisert for turer og fiske. La Caleta eller Cala Blanca på Cap San Martin er et steinete område med fantastisk utsikt. Jeg Montanar er lang rett strand med masse parkeringsplass. Cala Cap Marti er best nås med båt, her sjøen er full av fisk og flott for dykking rundt klipper og grotter. El Portixol eller La Barraca på Cabo San Martin ligger i en bukt omgitt av furu skog og er et utmerket sted for dykking. Ambolo er Naturiststrand.

Den Javea Golf Club er satt tilbake rundt 5km fra stranden. Det er en 18 hulls par 72 selvsagt laget av Francisco Moreno og er åpent hele året.

Den Montgo naturpark er et meget pent sted, og det er noen nydelige turer, så du må ta med støvler hvis du er en ivrig walker som kvelden og tidlig på morgenen kan være deilig. Det er massevis av flora og fauna for å nyte midt i løvtrær og klippe toppene.

Det lokale kjøkken er deilig med noe for alle, fra klassisk engelsk retter seg gjennom Valencian regionale spesialiteter. Det er mange ris baserte retter som Paella, fersk fisk, som er nydelig tilberedt og fantastiske ørkener ofte laced med mandler. Den lokale vinen er ganske bra også, hovedsakelig kommer fra Alicante.

Klimaet er fantastisk, mild hele året med lite nedbør. UNESCO sier at klimaet i Javea var ideelt.