Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999
Holiday Villa - Et hakk over resten


CALL US : 0033 800 800 565
EMAIL US : info@world-villa.co.uk
www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring

Raskt søk - Sjekk på nettet tilgjengelighet
    [+] Flere kriterier

Feriehus >> Spania villaer >> Costa Blanca villaer >> Javea villaer

Javea villaer Leie en villa i Javea er mange folkeslag tanken på en ideell måte å bruke sommeren på helligdager. Det er lett å se hvorfor. Som et sted for eneboliger Javea er privilegert, med sin vakre havn, utmerket strand, Gamlebyen, dramatisk natur, mangel på høy stige utvikling og fantastisk klima. Som en konsekvens Javea som destinasjon har dominert villaen rental markedet i Costa Blanca i over 30 år.

Vi er veldig heldig som har en godt etablert søsterselskap i hovedvisningen byen, med sine smarte kontor og gode rykte for Javea villa rental. Dette gir oss en enestående tilgang til de best tilgjengelige Javea hus som vi kan tilby deg til meget rimelige priser. I tillegg vår engelsktalende kontor personalet er der for å hjelpe deg hvis det er nødvendig.


>> Se våre Javea villaer

VÅRE FAVORITT VILLAER I JAVEA


Costa Blanca - Spania
2575€ - 4875€ en uke


Costa Blanca - Spania
1875€ - 3980€ en uke


Costa Blanca - Spania
1200€ - 2950€ en ukeJavea villaer
Javea villaer
Vi har 91 villaer i Javea.
>> >> Se våre Javea villaer

Finn ut om Javea for en villa ferie
Restaurant ved sjøen i Javea Los Remos
>> Javea flere fotografier og bilder


 
Javea er plassering på vanlig av Montgo fjell område som strekker seg innover fra kysten. Gamle byen Javea er bygget rundt den forsterkede kirken San Bartolomé som var utformet for å frastøte sjørøvere. I de smale veiene i gamlebyen besøkende trekkes av mange eksempler på gammel, tradisjonell arkitektur, slik som gamle jern Grillene og stein vindu sills.

I sentrum er det museum for Archeology og etnologi som fokuserer på den regionen og langs ved porten er uvanlig modernistic Kirken Nuestra Senora de Loreto utformet i form av en båt.

Det er mange flotte strender, det viktigste er El Arenel, en lang sandstrand støttet av gode kafeer og restauranter. El Portixol II er perfekt for dykking og kajakkpadling rundt nærliggende bergarter. La Grava er en steinhard stranden nær porten som har solsenger til leie, nice klart hav og gode restauranter og kafeer i nærheten. La Granadella er en liten strand ved Cap de la Nao, en herlig innstilling med turkise vannet. The Playa de Las Rocas er favorisert for turer og fiske. La Caleta eller Cala Blanca på Cap San Martin er et steinete område med fantastisk utsikt. Jeg Montanar er lang rett strand med masse parkeringsplass. Cala Cap Marti er best nås med båt, her sjøen er full av fisk og flott for dykking rundt klipper og grotter. El Portixol eller La Barraca på Cabo San Martin ligger i en bukt omgitt av furu skog og er et utmerket sted for dykking. Ambolo er Naturiststrand.

Den Javea Golf Club er satt tilbake rundt 5km fra stranden. Det er en 18 hulls par 72 selvsagt laget av Francisco Moreno og er åpent hele året.

Den Montgo naturpark er et meget pent sted, og det er noen nydelige turer, så du må ta med støvler hvis du er en ivrig walker som kvelden og tidlig på morgenen kan være deilig. Det er massevis av flora og fauna for å nyte midt i løvtrær og klippe toppene.

Det lokale kjøkken er deilig med noe for alle, fra klassisk engelsk retter seg gjennom Valencian regionale spesialiteter. Det er mange ris baserte retter som Paella, fersk fisk, som er nydelig tilberedt og fantastiske ørkener ofte laced med mandler. Den lokale vinen er ganske bra også, hovedsakelig kommer fra Alicante.

Klimaet er fantastisk, mild hele året med lite nedbør. UNESCO sier at klimaet i Javea var ideelt.Siste side-oppdatering Søndag, September 24, 2017.
Copyright © world-villa.co.uk
Villas du Monde / Villas Worldwide 1999 - 2017

Mest populære reisemål uttrykke tilkoblinger :