Costa Blanca villaer

 - Golfbaner i Costa Blanca nord.
Best Price Guarantee Villas Worldwide
Bare engelsk språk
Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999 - www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring
CALL US : 0033 800 800 565 - EMAIL US : info@world-villa.co.uk
August 2016 villa tilgjengelighet veldig bra
Juli 2016 villa tilgjengelighet bra
Luksus hytter og utleieboliger
med basseng
Feriebolig villaer og slott
2016 priser og
tilgjengelighet Frankrike online nå
2016 sen bestilling tilbud - se tilbyr delen på venstre side
2016 skiferie priser og tilgjengelighet online nå
2016 februar chalet tilgjengeligheten god
2016 påske leilighet tilgjengeligheten veldig bra
Fredag, April 13, 2012

Golfbaner i Costa Blanca nordGolfbaner i Costa Blanca nord er omtalt her i vår guide til golfbane fra Gandia til Alicante.

Den Oliva Nova kurs i Gandia ble designet av den golflegende Seve Ballesteros og det er rangert som en av de beste 18 hulls baner på Costa Blanca.

I Denia er det en annen meget gode 18 hulls lenker designet av en annen høyt respektert spansk golfspiller Jose Maria Olazábal på Club de Golf La Sella Denia.

Den Club de Golf de Javea (Xabia) er en relativt liten 9 hulls bane supplert med et par ekstra putting greens og driving range med tjue bukter. Vi har et stort antall villaer i Javea ganske nær dette kurset.

Den Moriara og Calpe golfbane er en annen av de mindre 9 hull kurs. Det er på Club de Golf Ifach som er nær Moriara og Calpe. Utsikten mot det fantastiske Penon de Ifach i Calpe er ganske fantastisk.

Club de Golf Don Cayo er det Altea golfbanen. En annen 9 hulls bane som også har en drivende bukt for å øve på sving med 5 plasser.

Sannsynligvis den beste know av Costa Blanca Golf Links er den Real de Faula i Benidorm. Du trenger ikke å bestille på forhånd for å spille på banen er designet av Nicklaus selv om det er to forskjellige 18 hulls baner og en tre hundre meter driving range med 60 bukter.

Det er flere golfbaner i området rundt Alicante og i sør, men for de som er på ferie i villaer på Costa Blanca nord er det mye å gå på.