Costa Blanca villa's

 - Golfbanen aan de Costa Blanca Noord.
Best Price Guarantee Villas Worldwide
Wij spreken Engels
Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999 - www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring
CALL US : 0033 800 800 565 - EMAIL US : info@world-villa.co.uk
Augustus 2016 villa beschikbaarheid zeer goed
Juli 2016 villa beschikbaarheid goed
Luxe vakantiehuizen &
verhuur huizen met zwembad
Vakantie villa's en kastelen
2016 prijzen en
beschikbaarheid nu Frankrijk online
2016 late boeking bieden - zie biedt hoofdstuk over links van de pagina
2016 skivakantie prijzen en beschikbaarheid nu online
2016 februari chalet beschikbaarheid goed
2016 Pasen appartement beschikbaarheid erg goed
Vrijdag, April 13, 2012

Golfbanen aan de Costa Blanca NoordGolfbanen aan de Costa Blanca Noord zijn hier te zien in onze gids tot de golf links van Gandia naar Alicante.

De Oliva Nova cursus in Gandia is ontworpen door de golf legende Seve Ballesteros en wordt beoordeeld als een van de beste 18 holes banen van het Costa Blanca.

In Denia is er nog een zeer goede 18 holes verbindingen ontworpen door een andere zeer bekende Spaanse golfer Jose Maria Olazabal op de Club de Golf La Sella Denia.

De Club de Golf de Javea (Xabia) is een relatief kleine 9 holes baan aangevuld met een paar extra putting greens en een driving range met twintig baaien. We hebben een groot aantal villa's in Javea vrij dicht bij deze cursus.

De Moriara en Calpe golfbaan is een van de kleinere 9 holes banen. Het is op de Club de Golf Ifach dat dicht ligt bij Moriara en Calpe. Het uitzicht op het prachtige Penon de Ifach in Calpe zijn heel prachtig.

De Club de Golf Don Cayo is de Altea golfbaan. Een andere 9 holes baan, die heeft ook een rij-baai voor het oefenen van uw swing met 5 plaatsen.

Waarschijnlijk de beste kennis van de Costa Blanca golfbanen is de Real de Faula in Benidorm. U hoeft te reserveren om te spelen op de baan, ontworpen door Nicklaus, ook al zijn er twee verschillende 18 holes banen en een drie honderd meter driving range met 60 baaien.

Er zijn meer golfbanen rond Alicante en naar het zuiden, maar voor degenen die een vakantie in villa's aan de Costa Blanca Noord is er veel te gaan op.