Cote Azur villa's

 - Eze is een Cote d'Azur aantrekkingskracht.
Best Price Guarantee Villas Worldwide
Wij spreken Engels
Welkom bij Villas Worldwide / VillasduMonde. opgericht in 1999 - www.world-villa.co.uk
Internationale villa vakantie en skichalet specialisten - het verschil is onze ervaring
CALL US : 0033 800 800 565 - EMAIL US : info@world-villa.co.uk
Augustus 2016 villa beschikbaarheid zeer goed
Juli 2016 villa beschikbaarheid goed
Luxe vakantiehuizen &
verhuur huizen met zwembad
Vakantie villa's en kastelen
2016 prijzen en
beschikbaarheid nu Frankrijk online
2016 late boeking bieden - zie biedt hoofdstuk over links van de pagina
2016 skivakantie prijzen en beschikbaarheid nu online
2016 februari chalet beschikbaarheid goed
2016 Pasen appartement beschikbaarheid erg goed
Vrijdag, Mei 11, 2012

Eze is een Cote d'Azur aantrekkingskrachtEze is een Cote d'Azur aantrekkingskracht die behoort tot de meest spectaculaire in het zuiden van Frankrijk.

Het dorp Eze ligt hoog op de kliffen bij 356 meter boven de zeespiegel en commando's een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, de bergen en de baai van Saint Jean Cap Ferrat, zijn een bezoek waard vanwege het uitzicht alleen.

Er is veel meer echter Eze heeft een heel mooi middeleeuws dorp dat is gelegen op de top van een heuvel en hier vindt u een groot aantal kleine kronkelige straat die te klein zijn voor auto's te vinden.

Op de top is een oud fort waaronder de mooie Provençaalse stijl gebouwde kerk en aan het eind van het dorp is er een botanische tuin (er is een entree) met uitzicht op de zee.

Daarnaast zijn er veel cadeau winkeltjes, galeries en er is zelfs een sterke aanwezigheid van lokale parfum en geur bedrijven, waaronder Galimard en Fragonard.

Het heeft ook een van de beste aangewezen 2 sterren Michelin restaurants op de Cote d'Azur, het Chateau de la Chèvre d'Or, met chef-kok Philippe Labbe. Het is een portemonnee buster, maar een echte traktatie.

Een ander aspect van Eze is het strand van Eze sur mer die verbonden is door een mooie steil voetpad, die ik liever wil, maar ook over de weg.

Veel van de Cote d'Azur vakantie attracties bevinden zich in een klasse apart en Eze is tot daar tot de beste. Laat gaan als je kiezen voor een verblijf in een van onze Côte d'Azur huurwoningen. We hebben een onverslaanbare reeks van vakantie huizen in Frankrijk in de beste plekken.
Mougins - TA1
Frankrijk - Cote Azur - Mougins

6 Slaapkamers
12 Mensen
Privezwembad
Groot zwembad
Zomerkeuken

3750€ - 5375€ een week
Overstap dag Zaterdag