Saint Barthelemy villaer

 - Colombier stranden er en St Barts skatt.
Best Price Guarantee Villas Worldwide
Bare engelsk språk
Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999 - www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring
CALL US : 0033 800 800 565 - EMAIL US : info@world-villa.co.uk
August villa tilgjengelighet meget bra
Juli villa tilgjengelighet god
Påskeferie tilgangen god
Luksus hytter og utleieboliger
med basseng
Feriebolig villaer og slott
2016 priser og
tilgjengelighet Frankrike online nå
2015 ski hytter og
ski-leiligheter spør for detaljer
2015 villa hellig
be om detaljer
Fredag, April 06, 2012

Colombier stranden er en St Barts skattColombier stranden er en St Barts skatt, som ligger helt ute på langt vest i denne karibiske paradis.

Du kan nesten si at Plage du Petit Colombier som de franske høyttalerne kaller det er en hemmelig enda skjult strand som er hovedsakelig på grunn av sin vanskelige tilgang. Deler av St Barts Natural Marine Reserve område det er en oase av ro.

Det er to måter å komme til Colombier stranden, den enkleste og mest populære er med båt, og du kan få en tur der på en katamaran fra Gustavia havn. Alternativt kan du foreta vandringen langs kyststien som tar nesten en halv time fra Petite-Anse Flamands veien, eventuelt fra utsiktspunkt med utsikt Colombier.

Colombier Stranden er et utmerket sted å nyte litt snorkling som det er mer fisk rundt denne stranden enn noen andre på øya. Du trenger å huske at det er en reserve, og så du ikke forstyrre eller ta noe som helst.

Det er bare ett hus i nærheten av Colombier plage, som en gang var tilhører en Mr Rockerfeller som var på mange måter er ansvarlige for å sette St Barts besøkende kartet.

Vi har et godt utvalg av villaer i Gustavia så hvis du planlegger en ferie i St Barts vi kan tilby deg den perfekte basen for å utforske øyene skattene som Colombier stranden. Eller du kan prøve en av vårt brede utvalg av franske karibiske villaer.
Bo - SBAR403
Karibien - Saint Barthelemy - Gustavia

2 Soverom
4 Personer
Privat svømmebasseng
Utsikt: Sjø
Kort kjøretur til stranden

2650€ - 7500€ en uke
Byttedag Lørdag