Bretagne villaer

 - Brittany villaer 100 å velge mellom.
Best Price Guarantee Villas Worldwide
Bare engelsk språk
Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999 - www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring
CALL US : 0033 800 800 565 - EMAIL US : info@world-villa.co.uk
August 2016 villa tilgjengelighet veldig bra
Juli 2016 villa tilgjengelighet bra
Luksus hytter og utleieboliger
med basseng
Feriebolig villaer og slott
2016 priser og
tilgjengelighet Frankrike online nå
2016 sen bestilling tilbud - se tilbyr delen på venstre side
2016 skiferie priser og tilgjengelighet online nå
2016 februar chalet tilgjengeligheten god
2016 påske leilighet tilgjengeligheten veldig bra
Mandag, September 26, 2011

Brittany villaer 100 å velge mellomBrittany villaer 100 å velge mellom, alle håndplukket og sjekket for kvalitet og egnethet for familieferier.

Vårt utvalg av 100 villaer i Bretagne har vokst og modnet i løpet av de siste fem årene, og vi er nå i stand til å skryte av en av de fineste porteføljer av Bretagne villaer du kan finne, om ikke den beste.

Ta en titt og du vil snart se at vi ikke nettopp har tatt på tilfeldige egenskaper, men vi har plukket ut kremen og de aller siste moderne villaer å komme tilgjengelig. Vi samarbeider tett med de nye eierne, råder dem hvordan vi best kan møte dagens Bretagne ferie krav og de gjelder generelt det vi foreslår.

Resultatet er et fantastisk utvalg av villaer langs Morbihan, Finistere og nordlige kysten av Bretagne. Mange av våre villaer i Bretagne har private svømmebasseng, av dem en høy andel er innendørs og oppvarmet, supplert av luksuriøse fasiliteter som badstue, dampbad, trimrom, biljardbord og mye mer. Den B1002 villaen Capucine er et fint eksempel på en av våre nye villaer lagt dette året og beundret av våre kunder.

Beliggenhet er viktig, og igjen har vi kommet opp trumfer, mange av våre villaene har havutsikt, kan du gå til stranden og få til de viktigste Brittany attraksjoner med letthet. Det er ingen mangel på interessante egenskaper vi har alt fra ultra moderne arkitekttegnet luksusvillaer med evighetsbassenger til et ombygd livbåt hus og enda en festning på en privat øy.

Brittany er veldig lett å komme til og fergen båter som tjeneste kanalen krysset disse dager gjør det mer som et cruise, er det gode butikker, barer og restauranter om bord, samt komfortable hytter. Eller du kan bruke den utmerkede verdien lavpris fly tjenester som flyr fra mange regionale flyplasser.

Vi har en fordel, en av våre bedriftsledere er basert i Bretagne og hans velkjente familien gå tilbake mange generasjoner, de er Breton tvers igjennom. Så vi har kontakter til kilden slik fabelaktig hus og vi har et profesjonelt på hånden for å sørge for at de er riktig for våre kunder. Fremfor alt er vi opplever en blomstrende etterspørsel etter vår type villaer i Bretagne. Det er på tide for deg å gi en villa ferie i Bretagne en prøve.
Kerlouis - B908
Frankrike - Bretagne-Finistère - Saint Pol de Leon

4 Soverom
8 Personer
Privat svømmebasseng
Utsikt: Landlig
Innendørs basseng
Kort kjøretur til stranden
Oppvarmet basseng

1215€ - 2095€ en uke
Byttedag Lørdag