Rivieraen villaer

 - Bonnard og venner utstilling Cote d'Azur.
Best Price Guarantee Villas Worldwide
Bare engelsk språk
Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999 - www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring
CALL US : 0033 800 800 565 - EMAIL US : info@world-villa.co.uk
August 2016 villa tilgjengelighet veldig bra
Juli 2016 villa tilgjengelighet bra
Luksus hytter og utleieboliger
med basseng
Feriebolig villaer og slott
2016 priser og
tilgjengelighet Frankrike online nå
2016 sen bestilling tilbud - se tilbyr delen på venstre side
2016 skiferie priser og tilgjengelighet online nå
2016 februar chalet tilgjengeligheten god
2016 påske leilighet tilgjengeligheten veldig bra
Tirsdag, Juni 12, 2012

Bonnard og venner utstilling Cote d'AzurBonnard og venner utstilling Cote d'Azur er på på Le Musee Bonnard i Le Cannet til 16. september.

Denne off utstillingen er unik i sitt innhold og kvalitet og personlig har jeg virkelig likte det. For å se så mange originale malerier av slike som Monet, Matisse og Vuillard eksponert i den sjarmerende bygningen til Le Musee Bonnard var en virkelig godbit.

Jeg likte best av alle Bonnard og Matisse, variasjoner over vinduet tema, hvor kunstnerne utforske skuespillet på lys og farge når man ser ut av et vindu. De andre hovedtema er Bonnard, Vuillard & Les Nabis; Parallelle Portretter og Bonnard og Monet, mellom enkelhet og overflødig.

Musée Bonnard har brakt sammen et fantastisk utvalg av originale malerier fra museer i Frankrike som Musee d'Orsay og fra så langt unna som Moskva, pluss andre fra private samlinger. Jeg så rave vurdering fransk fjernsyn program Telematin, som fikk meg til å gå og se for meg selv, skjønner jeg nå hva de var så begeistret for.

Inngangsbilletten på 7 per voksen var, etter min mening, vel verdt pengene, er adressen 16 bd. Sadi Carnot. For flere detaljer se museebonnard.fr eller telefon +33 (0) 4 93 94 06 06 Ta en vandrer opp i den gamle bydelen i Le Cannet mens du er på den, den sjarmerende og der et par flotte restauranter på torget utsikt over havet.

Når du bor i et feriehus i Frankrike er det nok av muligheter til å nyte god kunst, har vi en super serie av feriehus i Grasse, kun 15 minutters kjøretur fra Bonnard museet i Le Cannet. Gå ikke glipp av denne unike, one off utstilling.
L'estivale - VAL042
Frankrike - Rivieraen - Saint Cezaire sur Siagne

4 Soverom
8 Personer
Privat svømmebasseng
Nær en kafe
Kort kjøretur til restaurant
Kort kjøretur til butikken

1960€ - 3240€ en uke
Byttedag Lørdag