Korsika villaer

 - Bonifacio Korsika verden klippestuping serie.
Best Price Guarantee Villas Worldwide
Bare engelsk språk
Velkommen til Villas Worldwide / VillasduMonde. etablert i 1999 - www.world-villa.co.uk
Internasjonal villa ferie og ski chalet spesialister - forskjellen er vår erfaring
CALL US : 0033 800 800 565 - EMAIL US : info@world-villa.co.uk
August 2016 villa tilgjengelighet veldig bra
Juli 2016 villa tilgjengelighet bra
Luksus hytter og utleieboliger
med basseng
Feriebolig villaer og slott
2016 priser og
tilgjengelighet Frankrike online nå
2016 sen bestilling tilbud - se tilbyr delen på venstre side
2016 skiferie priser og tilgjengelighet online nå
2016 februar chalet tilgjengeligheten god
2016 påske leilighet tilgjengeligheten veldig bra
Torsdag, Juni 28, 2012

Bonifacio Korsika verden klippestuping serieBonifacio Korsika verden klippestuping serie 2012 fant sted sist uke, og hva en spektakulær hendelse som var.

Korsika er et av de stedene hvor naturen er helt fantastisk, setter det langt over mange andre destinasjoner for det alene. Den korsikanske Kysten har mange varierte naturperler, men juvelen i kronen er Bonifacio, som er ganske unik.

Den sørlige kysten av Korsika rundt Bonifacio er en geologisk fenomen, store hvite, utrolig værbitt kalksteinsklipper stige og overheng det krystallklare vannet i Middelhavet.

De er et fantastisk skue nytes av gjester, enten fra de ytre veggene av den gamle byen Bonifacio, eller den venetianske festningen som dominerer bukten eller fra den vakre kystbyen gangstien som slynger langs toppen av klippene til fyret. Mange velger en båttur for å se klippene og grotter til beste fordel.

The Red Bull verden klippestuping konkurranse tar Bonifacio opptog til et annet nivå. Stuper ned i det dype vannet nedenfor fra en prekær plattform høyt på toppen av klippene, profesjonelle dykkere konkurrerer om å bli verdensmester.

Etter dykket deres ta de "hemmelige" tunnel tilbake opp gjennom klippene til å forberede sitt neste utrolige akrobatiske stup. Du må se det for å tro det. Denne store verden hendelsen gjorde nasjonale nyheter i Frankrike å sette den fast på kalenderen.

Ferie på Korsika og oppleve hva en spennende plass det er for deg selv, har vi et enestående utvalg av høy kvalitet selvhushold i Frankrike hovedsaklig med privat basseng, inkludert luksuriøse hus til leie i Bonifacio.
Nathelina - AJMT008
Frankrike - Korsika - Ajaccio

4 Soverom
8 Personer
Privat svømmebasseng
Utsikt: Landlig
Innelukket hage
Stort basseng
Gåavstand til nærmeste butikk

3105€ - 3750€ en uke
Byttedag Lørdag